Doneermaatje

Er zijn veel goede doelen, maar het is lastig om aan meerdere doelen te doneren en dit bij te kunnen houden. Hoe kan doneren makkelijker, overzichtelijker en aantrekkelijker gemaakt worden voor de nieuwe generatie?

Doneermaatje is een online platform dat op alle devices te gebruiken is waarmee doneren aan het goede doel eenvoudig en georganiseerd gebeurt. Door middel van een persoonlijk dashboard beheer je eenvoudig je maandelijkse donaties.

Project info

2013


Concept

Huisstijl

Interactie ontwerp

Grafisch ontwerp

Technische ontwikkeling

Home

De homepagina van Doneermaatje.nl is een centrale verzamelplek voor alle goede doelen. Het laatste nieuws, toekomstige evenementen en uitgelichte doelen zijn in een overzicht te zien.

Doelen overzicht

Jouw doel is snel te vinden in het doelen overzicht, filter op het soort doel en keurmerken. Elk doel heeft zijn eigen kaart met daarop de basisinformatie.

Doel profiel

Elk doel heeft zijn eigen profielpagina, dit zal de pagina zijn waar de meeste mensen in aanraking komen met Doneermaatje. Deze pagina krijgt door beelden van het goede doel een eigen uitstraling. Op deze pagina is direct te doneren aan dit doel door de doneerwidget, lees hieronder meer over de widget.

Doneerwidget

Mobiele pagina

Doneermaatje is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, zo is het mogelijk 'on the go' snel te doneren. In slechts een paar korte stappen help je jouw goede doel!

Vorige case Volgende case
Waar Amsterdam en omstreken
Telefoon 06 - 49 84 555 6
Email contact@lastigegasten.nl