VIDE APP

TV wordt nu op een passieve en onsamenhangende manier geconsumeerd. Met alle devices om ons heen kan het veel beter geïntegreerd worden. VIDE is een concept om de mogelijkheden van integratie te onderzoeken.

De handheld devices zoals mobile, tablet of PC zullen een interactieve rol krijgen waarbij de gebruiker kan zoeken, organiseren en kijken. De TV zal een consumerende rol innemen en meer als afspeler van de content gebruikt worden.

Project info

2013


Concept

Interactie ontwerp

Grafisch ontwerp

Now

Op dit scherm zijn video's uitgelicht die nu populair zijn. Deze populaire video's zijn de meest bekeken video's in het algemeen en films die net uit zijn. Daarnaast transformeert dit scherm in now playing en second screen als er een video wordt afgespeeld op een gekoppeld device.

Search

De zoekbalk is vanuit ieder scherm te benaderen en kan door zoektermen, filters en sorteren snel bij de juiste content uitkomen.

Queue

Overzicht van gestartte en nog te kijken series en films, de volgorde van de items is handmatig te veranderen en items kunnen vanuit hier direct afgespeeld worden. In deze lijst worden automatisch gemiste afleveringen van reeds bekeken series toegevoegd.

Recommended

De video's die speciaal voor jou zijn aanbevolen zijn te bekijken op de recommended pagina. Deze video's worden bepaald aan de hand van eerder bekeken video's en trends.

Video profiel

Het profiel van een serie of film bestaat uit een aantal standaard onderdelen zoals: titel, rating, genre, synopsis, trailer, cast, episodes en aanbevolen video's. Daarnaast kan de gebruiker de video direct afspelen, toevoegen aan de queue of delen op social media.

Vorige case Volgende case
Waar Amsterdam en omstreken
Telefoon 06 - 49 84 555 6
Email contact@lastigegasten.nl